• 9a898196f65d55cff32ae3744804bc1b.jpeg

    9a898196f65d55cff32ae3744804bc1b.jpeg

  • e64932b374a25e661d970343fd2b285f.jpeg

    e64932b374a25e661d970343fd2b285f.jpeg

  • 650c60c571ccb5e38e901f834bbe6f58.jpeg

    650c60c571ccb5e38e901f834bbe6f58.jpeg

  • fbb4bcfb9bf2fd821c1263ac8caec82a.jpeg

    fbb4bcfb9bf2fd821c1263ac8caec82a.jpeg

  • b175acbf4bb8200934ef4a1bf61ad46c.jpeg

    b175acbf4bb8200934ef4a1bf61ad46c.jpeg

  • 0d046c84be0afdbf486fb3a4e1ddabd7.jpeg

    0d046c84be0afdbf486fb3a4e1ddabd7.jpeg

  • e1f784958f7343a2d3b409ae5e3418db.jpeg

    e1f784958f7343a2d3b409ae5e3418db.jpeg

  • c105f00731ff50faabd860a2ac0235f1.jpeg

    c105f00731ff50faabd860a2ac0235f1.jpeg

  • 95157d7921f7cbf6d133b85115c3ca7a.jpeg

    95157d7921f7cbf6d133b85115c3ca7a.jpeg

  • 68a7bb58775421c30ddd0d909636e4b0.jpeg

    68a7bb58775421c30ddd0d909636e4b0.jpeg

  • 719532b23a6f7ae054f7a737bcf845e9.jpeg

    719532b23a6f7ae054f7a737bcf845e9.jpeg

  • 5c09d0763b04449304154cf0ab3850a7.jpeg

    5c09d0763b04449304154cf0ab3850a7.jpeg

  • 90fce8ecd0b3a5dcc08a7ebc2b706a01.jpeg

    90fce8ecd0b3a5dcc08a7ebc2b706a01.jpeg

  • 5479a9ab51de4fe63c0c31a2d00f07de.jpeg

    5479a9ab51de4fe63c0c31a2d00f07de.jpeg

  • 91ae42dd00b78707aea9c2b873f4fb43.jpeg

    91ae42dd00b78707aea9c2b873f4fb43.jpeg

  • d9a6a67ae07c51f32bf24ace0f54c351.jpeg

    d9a6a67ae07c51f32bf24ace0f54c351.jpeg

  • 60b925b2b0c54c7b0a42d9d95fb4816b.jpeg

    60b925b2b0c54c7b0a42d9d95fb4816b.jpeg

  • 7b9901ecb34ccef92c45dec8509fe691.jpeg

    7b9901ecb34ccef92c45dec8509fe691.jpeg

 
 

Steyn City

The Views – Johannesburg
2018

This architectural house design is situated in the luxuriously upmarket residential estate of Steyn City in the northern suburbs of Johannesburg.

On approach, the observer will enter the house under a covered walkway with a glass roof which opens up onto the double volume living area and the sparse views on the horizon.

The house is a double storey structure with the first floor wrapping around the double volume open plan living areas on the ground floor. These in turn open up onto the covered entertainment and swimming pool area. The covered entertainment area features an extensive skylight roof with an automated horizontal louvered section below that opens up in winter and closes up in summer to manipulate sunlight effectively.

Aesthetically, it is a new age modernist design that will feature most of today’s automation and energy efficiency amenities.

CONTACT HUGO HAMITY ARCHITECTS

PHONE:
CELL: +27 (0) 82 552 4494

EMAIL:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ADDRESS:
P.O. Box 1389
Houghton 2041
Johannesburg
South Africa

OPENING HOURS:
Monday-Friday
8:00 - 17:00

find us here

CLICK TO OPEN MAP

GET SOCIAL

facebook icon