• 3f7f8504259c6abb1b54774c8298df88.jpeg

    3f7f8504259c6abb1b54774c8298df88.jpeg

  • 4de2a1263a9df0cc430c001d9720a88d.jpeg

    4de2a1263a9df0cc430c001d9720a88d.jpeg

  • 70df6199c0a2ef48fd2c7af14e634b06.jpeg

    70df6199c0a2ef48fd2c7af14e634b06.jpeg

  • 64daebed6725e18295fbe0c2805a655d.jpeg

    64daebed6725e18295fbe0c2805a655d.jpeg

  • 18413a0632b620af45dee7278cebf4d5.jpeg

    18413a0632b620af45dee7278cebf4d5.jpeg

  • 4bd3821a81e53419bc44308b34835608.jpeg

    4bd3821a81e53419bc44308b34835608.jpeg

  • 706fbdfaf9596fc79e7543014f105a3a.jpeg

    706fbdfaf9596fc79e7543014f105a3a.jpeg

  • 84c46787bda07687fae4da66d130c3e4.jpeg

    84c46787bda07687fae4da66d130c3e4.jpeg

  • 7ce781a3bd4f8c530b2ac4945df06d6e.jpeg

    7ce781a3bd4f8c530b2ac4945df06d6e.jpeg

  • c1495ddb1af0557dddb32fca0fdec255.jpeg

    c1495ddb1af0557dddb32fca0fdec255.jpeg

  • e0969c40c3fd190f1709113b769d1b12.jpeg

    e0969c40c3fd190f1709113b769d1b12.jpeg

  • d58c20dbcdd30ca1fa50d65560ffa7d1.jpeg

    d58c20dbcdd30ca1fa50d65560ffa7d1.jpeg

  • 6ea3aa98f1261e70fcfd387ce33b7483.jpeg

    6ea3aa98f1261e70fcfd387ce33b7483.jpeg

  • c5463ce0b9de6f7ffb742ca3f86288de.jpeg

    c5463ce0b9de6f7ffb742ca3f86288de.jpeg

  • b4be24d6b3e06a0488884cae0aaf3889.jpeg

    b4be24d6b3e06a0488884cae0aaf3889.jpeg

  • e26c5a6ce921d215f5d0a1586055951d.jpeg

    e26c5a6ce921d215f5d0a1586055951d.jpeg

  • 7cc02adbd3f73d5cba58f3e1775a4cb6.jpeg

    7cc02adbd3f73d5cba58f3e1775a4cb6.jpeg

  • 5b7cc0d08e7c050574155189aa3ca112.jpeg

    5b7cc0d08e7c050574155189aa3ca112.jpeg

  • e02662e4c83d4961f0626efe8d1f26a2.jpeg

    e02662e4c83d4961f0626efe8d1f26a2.jpeg

  • f6d53fd4c6e5111ba2be617e99fbc691.jpeg

    f6d53fd4c6e5111ba2be617e99fbc691.jpeg

  • e88f6804e5cbe4cc34b29028485ba13e.jpeg

    e88f6804e5cbe4cc34b29028485ba13e.jpeg

 
 

House O’Connor

Meyersdal, Johannesburg, Gauteng
2006

This single storey house design is situated on the border of a nature reserve. The living area and main bedroom open up towards the open veld while the children’s bedrooms and services are lined up towards the back and side of the site.

Aesthetically, it is a mixture of brick plastered walls, and a laminated timber open rafter roof structure. This extends past the living area to form the covered stoep adjacent to the lap pool from which one can enjoy a luxurious view of the open nature reserve. This house design ranks with some of the finest architectural designs in South Africa

CONTACT HUGO HAMITY ARCHITECTS

PHONE:
CELL: +27 (0) 82 552 4494

EMAIL:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ADDRESS:
P.O. Box 1389
Houghton 2041
Johannesburg
South Africa

OPENING HOURS:
Monday-Friday
8:00 - 17:00

find us here

CLICK TO OPEN MAP

GET SOCIAL

facebook icon