• f35f9f612fa8252f9cb9e4b8d96eebca.jpeg

    f35f9f612fa8252f9cb9e4b8d96eebca.jpeg

  • 6475795c9ff5bf70b9739c73f70c9e93.jpeg

    6475795c9ff5bf70b9739c73f70c9e93.jpeg

  • 384a652ec628e7d446c9931157345e2b.jpeg

    384a652ec628e7d446c9931157345e2b.jpeg

  • 0b6e4090d3c3d604208f6ddcd984dc42.jpeg

    0b6e4090d3c3d604208f6ddcd984dc42.jpeg

  • a384e9387658ec3f318f3386e0d62ee6.jpeg

    a384e9387658ec3f318f3386e0d62ee6.jpeg

  • 13ec165caf4c8e8c41eaa62c990abae9.jpeg

    13ec165caf4c8e8c41eaa62c990abae9.jpeg

  • 38034b19d1b499092aec2d081b110751.jpeg

    38034b19d1b499092aec2d081b110751.jpeg

  • 808aaded0ed7010fecf9b3d85dcb2ffb.jpeg

    808aaded0ed7010fecf9b3d85dcb2ffb.jpeg

  • 6932e9701b6bd239a9a130ec4e6fcaef.jpeg

    6932e9701b6bd239a9a130ec4e6fcaef.jpeg

  • 21d7ee6facc37d145b742fd423eb0b9a.jpeg

    21d7ee6facc37d145b742fd423eb0b9a.jpeg

  • 259bbc424a067a1a80c45ecca8b05a14.jpeg

    259bbc424a067a1a80c45ecca8b05a14.jpeg

  • 89cf029b59b8ebccd2319307b48268c6.jpeg

    89cf029b59b8ebccd2319307b48268c6.jpeg

  • dc26a9aa60288ca3a1e0ef028ed13ae7.jpeg

    dc26a9aa60288ca3a1e0ef028ed13ae7.jpeg

  • 51ad2b534c50067bd8d85b34c65577a7.jpeg

    51ad2b534c50067bd8d85b34c65577a7.jpeg

  • 568c231a81d55d17863496c703ca75d7.jpeg

    568c231a81d55d17863496c703ca75d7.jpeg

  • e3943a7ba1c926065e30a7d182c4a2ca.jpeg

    e3943a7ba1c926065e30a7d182c4a2ca.jpeg

  • 094446c2fff877b4c6a01e4a45939246.jpeg

    094446c2fff877b4c6a01e4a45939246.jpeg

  • 566e8bea0144a9dbf4368c94954dbc05.jpeg

    566e8bea0144a9dbf4368c94954dbc05.jpeg

  • 10b80d38eb1ab80eae6030fa181d2ec7.jpeg

    10b80d38eb1ab80eae6030fa181d2ec7.jpeg

  • baf9652d5ad5dd5de9f03020e75afecd.jpeg

    baf9652d5ad5dd5de9f03020e75afecd.jpeg

 
 

House Maisela

Bryanston, Johannesburg
2018

This home was designed for a single lady with an extended family that visits her over the weekends. Hence the house plan layout is designed on way that the main bedroom and private study are to the one side of the main open plan living area while the guest rooms are to the other side thus providing privacy yet connection for all.

Aesthetically, the house has a steel roof in two sections with the back opening up towards the northern sunlight in order to allow for deep winter natural light penetration. The covered entertainment area opens up onto the open deck and pool area and it is covered by an automated horizontal louvered roof that opens up in winter to allow natural sunlight into the living areas. A double sided fireplace serves as a divider of the seating and dining functions on the open plan area.

CONTACT HUGO HAMITY ARCHITECTS

PHONE:
CELL: +27 (0) 82 552 4494

EMAIL:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ADDRESS:
P.O. Box 1389
Houghton 2041
Johannesburg
South Africa

OPENING HOURS:
Monday-Friday
8:00 - 17:00

find us here

CLICK TO OPEN MAP

GET SOCIAL

facebook icon